Gravstein

Gravstein med inskripsjon og bedplate med blomsterI samarbeid med Tinde Gravstein fører vi et bredt spekter av gravstøtter i alle prisklasser – tradisjonell gravstein, naturstein og designerstein.

Vi garanterer forskriftsmessig montering og sikring av gravsteiner. Før bestilling gir vi totalpris som inkluderer søknader til kirkevergen, forsikring, forskriftsmessig sikring og 10 års garanti både på oppsettingen og på selve gravstøtten.

Selve gravstedet kan ha betydning for valg av gravstein. Spesielle forhold som for eksempel tett vegetasjon ved graven kan ha betydning for valg av materiale og overflatebehandling. Gravstein kan også lages etter tegning.

Vi gir personlig veiledning ved valg av gravstein – spør oss gjerne om råd.

Vi utfører også inskripsjoner, omsliping, vedlikehold, bolting og oppretting.

Tinde Gravstein

TINDE GRAVSTEIN er et samarbeide mellom Eide Stein, Lunden Begravelsesbyrå, Alléen Begravelsesbyrå og Maura Blomster og Begravelsesbyrå. Sammen er vi Norges største bedrift innen salg og bearbeiding av stein. Vårt mål er å være best på kvalitet og service, samtidig som vi skal tilby gravminner til markedets beste priser.

Vi har en moderne maskinpark og effektiv produksjon – og mer enn 100 år lang håndverkserfaring. Vår kunnskap er deres trygghet – og vi tør påstå at ingen holder høyere nivå når det gjelder kvalitet og service.

Vi leverer over hele landet. Samme lave priser i hele Norge. Gravminner fra 6500,-

Se mer på https://www.tindegravstein.no/