Blomster kiste begravelse kistedekorasjonSlik er gangen når du bestiller begravelse eller bisettelse online.

Når du bestiller online gjør du en del av oppgavene som begravelsesbyrået normalt tar seg av:

 1. Du bestiller enten begravelse eller bisettelse her på siden. Vi har satt opp ferdige pakker til deg med det du trenger. Du kan bestille pakkene slik de er – eller du kan selv bytte produkter.
 2. Så fyller du ut opplysninger om avdøde og seg selv og sender inn bestillingen.
 3. Du får kvittering på din bestilling på mail. Det er alltid mulig å gjøre forandringer på et senere tidspunkt.
 4. Vi ringer deg opp så fort som mulig i forhold til din bestilling og avtaler videre detaljer rundt tid, sted, ønsker for seremonien, avtale med prest, en eventuell dødsannonse og alle andre spørsmål.
 5. Vi tar oss av det praktiske i forbindelse med avskjeden.

Hva er forskjellen på å bestille online eller direkte med et begravelsesbyrå?

 • Når du bestiller en begravelse online, tar du selv på deg noen av oppgavene, i motsetning til hvis du avtaler møte med et lokalt begravelsesbyrå. Til gjengjeld kan du spare opp til 50% av den normale prisen.
 • Tradisjonelt tar du selv direkte kontakt med et begravelsesbyrå – ofte med et personlig møte. Når du kjøper online, avtaler du istedenfor alle detaljene med en av gravferdsagentene på telefon. Deretter ordner vi videre alt det praktiske.
 • Når du bestiller online vil i utgangspunktet din kontakt med gravferdsagentene tidligst være ved henting/overføring av den avdøde (hvis du ønsker å være med) eller når selve seremonien finner sted.

Hva er det jeg selv skal gjøre som begravelsesagenten pleier å ta seg av?

 • Bestilling av kiste og urne – samt blomster, programmer og eventuelle tilleggstjenester.
 • Fyller ut informasjon om pårørende og avdøde.
 • Våre gravferdsagenter hjelper deg å passe på alt, så du ikke glemmer noe. Vi er alltid tilgjengelig og svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha.

Får jeg samme service ved begravelsen eller bisettelsen?

 • Ja! Det vil være en av våre gravferdsagenter som utfører alle oppgavene. Vi vil være der for å sørge at det blir en trygg, verdig og personlig seremoni, på samme måten som hvis du hadde bestilt begravelsen hos et tradisjonelt begravelsesbyrå.